Vulkan Vegas Bónuszok

Egy kaszinó által kínált bónuszok a kaszinók működésének szerves részét képezik és minden egyes online kaszinó saját, különleges ajánlattal kedveskedik játékosainak. A Vulkan Vegas oldalára látogató új játékosok és a visszatérő vendégek egyaránt igénybe vehetik promóciós ajánlatainkat, melyekkel még szórakoztatóbbá tesszük az izgalmas játékélményt.

100% AKÁR 300 000 + 125 FREE SPINS! 🎁

Bónusz igénylése
vulkan-vegas-hero-image

Vulkan Vegas üdvözlő bónusz

Az első dolog, ami szemet szúr, amikor bármelyik online kaszinó bónuszait nézzük, természetesen az üdvözlő bónusz. Míg a legtöbb kaszinó regisztrációs bónusza csak az első befizetésre vonatkozik, a Vulkan Vegas nem csak egy, hanem az első három befizetés után is kínál jutalmat. Ráadásul akár 1000 eurót és 125 ingyenes pörgetést is kaphat ezzel a bevezető ajánlattal, és ehhez nincs szüksége Vulkan Vegas bónuszkódra. Az ajánlat kihasználásához elég három befizetést teljesíteni. A következőket kell szem előtt tartani:

1. Befizetés

Vulkan Vegas Játék

Hozzájárulás 10€+

120%-os bónuszt fog kapni 500 euróig + 75 ingyenes pörgetést a Big Bass Bonanza nyerőgépre.

2. Befizetés

Vulkan Vegas Játék

Befizetés 15€+

150%-os bónuszt fog kapni 500 euróig + 30 ingyenes pörgetést a 3x3 Hold the Spin nyerőgépre.

3. Befizetés

Vulkan Vegas Játék

Befizetés 15€+

120%-os bónuszt fog kapni 500 euróig + 50 ingyenes pörgetést a Book of Rebirth nyerőgépre.

Hűségprogram

Vulkan Vegas Játék

Minden 10€-ért

A kaszinójátékokban elköltött minden 10 euró után 1 hűségpont jár.

A bónusz feltételei:

  1. Regisztrálj játékos fiókat a Vulkan Vegas online kaszinó oldalán.
  2. Aktiváld az ajánlatot a „Bónusz” részlegben. Ezt a bejelentkezést követő 4 napon belül tedd meg.
  3. Fizesd be az első letétedet (legalább 10 Euró összegben), majd a második letétet a szabályoknak megfelelően, ezután pedig automatikusan megkapod a bónuszokat és az ingyenes pörgetéseket.

Bónusz felhasználási feltételei:

  1. A bónusz 40-szeres legyen.
  2. Az ingyenes pörgetés nyereményt 30 alkalommal kell tétként feltenni.
  3. A bónusz a tranzakció aktiválását követő 5 napon belül fel kell használni.
  4. A kezdő bónuszok és a Vulkan Vegas Bónuszok felhasználásával és kijátszásával az ajánlatok sora nem ért véget.

Különleges Vulkan Vegas Ajánlatok

A kaszinóban időről időre különleges ajánlatokkal és promóciókkal lehet találkozni, melyek apropója egy adott esemény vagy ünnep, például a karácsony, az újév vagy a húsvét. Ezek az ajánlatok a kaszinó oldalán csak korlátozott ideig érhetők el.

Természetesen a Vulkan Vegas nem csak a letéti bónuszokkal kedveskedik játékosainak. Az új és meglevő vendégeinket napi és heti jutalmakkal várjuk. Felhívjuk a figyelmet, hogy a legtöbb különleges ajánlat személyre szabott és játékosonként eltérő. Például, a hűségprogram tagjainak kedvezőbb ajánlatokat nyújtunk, így a régi játékosok exkluzív bónusz ajánlatokban részesülnek.

Jelenleg, a Vulkan Vegas játékosai a Saturday Quest, vagyis a Szombati Nyeremény nevű játékban vehetnek részt, ami annyit jelent, hogy amennyiben egy játékos szombaton 5 letétet (egyenként legalább 10 Euró értékben) befizet, a befizetett letétek átlagértékétől függően bónuszban részesül. Vagyis az összesen befizetett letétet elosztjuk 5-tel, és az eredmény a játékban nyert összeg százalékát jelöli.

€ + € + € + € + € = készpénz bónusz (legfeljebb 1000 Euró)

A legtöbb különleges ajánlat és a Vulkan Vegas bónuszai ingyenes pörgetéseket is tartalmaznak, melyeket a Book of Dead, a Fire Joker és a Fortune Dogs népszerű nyerőgépeken lehet felhasználni.

Vulkan Vegas VIP Hűségprogram

VulkanVegas.hu

A Vulkan Kaszinó rendszeres játékosainak megjutalmazására a Vulkan Vegas egy különleges hűségprogramot hozott létre, amelyben a rendszeres játékosok előnyökhöz juthatnak. A program keretében pénznyereményeket és egyéb bónuszokat nyerhetnek.

A kaszinó játékai (kivéve az Élő kaszinó játékokat) során minden 10 Euró elköltött összeg után 1 pontot adunk. A Vulkan Vegasnál összegyűjtött pontok bizonyos szinteknek, illetve hűségprogrami státusznak felelnek meg. Az átváltási arány az elért szinttől függ és akár 100:1 arányú is lehet.

A hűségprogram 99 szintből áll és minden szinthez más-más ajánlat tartozik. A 10. szinttől kezdve már kiegészítő bónuszok és visszatérítési ajánlatok előnyeit is kihasználhatják a játékosok.

Ezek az ajánlatok a heti bónuszok, melyek mértékét a hűségprogramban elért szint határozza meg. Például, a 10. szintnél 10% plusz bónuszt és 3% visszatérítést adunk. A 90. szintén a plusz bónusz mértéke 90%, míg a visszatérítés 12%-os. A Vulkan Vegas gondolt azokra is, akik szeretnek bulizni és játékosait születésnapjuk alkalmából különleges ajánlattal várja játékosait.

🏅 SZINTEK🎯 PONTOK🎁 BÓNUSZ MÉRTÉKE💸 CASHBACK
10 – 1950010%3%
40 – 4920 00040%5%
60 – 69100 00060%7%
80 – 89500 00080%9%
90 – 991 000 00090%12%
VulkanVegas.hu

Kaszinó játékbajnokságok

A Vulkan Vegas kaszinó játékbajnokságok kiváló lehetőséget nyújtanak nem csak egy még izgalmasabb játékélményre, hanem a nyeréshez vezető plusz esélyre is. A kaszinó weboldala külön „Bajnokságok” részleget tart fenn, amit mindenképp érdemes felkeresni.

Az egyes játékok nyereményalapjai több ezer euró összeget is kitehetnek – bonyolult szabályok elsajátítására nincs szükség, egyszerűen csak tanuld meg a játék alapjait és érezd jól magad!

Nincs további regisztráció, kiegészítő díjak stb. sem. Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy az egyes bajnokságokban csak bizonyos játékok használhatók.

Vulkan Vegas Pénzvisszafizetés

A bónuszokon felül a heti pénzvisszafizetési előnyök is kihasználhatók, ami természetesen minden játékost felvillanyoz.

A pénzvisszafizetés automatikus. Minden hétfőn az elvesztett pénzösszeg meghatározott százalékát fizetjük vissza. Az ilyen jellegű visszatérítéshez mindössze a hűségprogram Luxor státuszát kell elérni és a visszafizetést megelőző héten legalább 20 Euró összegű befizetést kell tenni.

Siess! A bónusz korlátozott ideig elérhető!
100% AKÁR 300 000 + 125 FREE SPINS
Játssz most

A kaszinóban az előző héti befizetések után visszatérítést az alábbi képlet alapján számítjuk ki: (Beérkező – (Kifizetés + Bónuszok + Jelenlegi Egyenleg)) * k = Pénzvisszafizetés (per hét).

Beérkező – letét összege per hét.

Kifizetés – heti költségek.

Bónuszok – a hét alatt szerzett összes bónuszt jelöli.

K – pénzvisszafizetési arány

A pontos összeg a profilon jelenik meg. A kaszinónak 5-szörös fogadási követelménye van és a maximum visszafizetés összege 2000 Euró.

Összegzés

A Vulkan Kaszinónál tudjuk, hogy a játékosok mit várnak egy kaszinó bónuszaitól és mindent megteszünk azért, hogy ez itt meg is valósuljon. És annak ellenére, hogy a kaszinó bónusz részlegének ajánlatai végesek, minden szükséges elemet tartalmaznak.

Az új játékosoknak különleges bónuszokkal kedveskedünk, sőt, ez nem csak az első letétre érvényes, hanem a másodikra is! Meglévő játékosaink részt vehetnek hűségprogramunkban és lehetőségük nyílik az összegyűjtött pontokat készpénz nyereményekre és egyéb bónuszokra beváltani. A játkosok a legnépszerűbb kaszinó bónuszokban részesülnek, ilyenek például az ingyenes pörgetés, csakúgy, mint a különböző speciális heti és havi ajánlatok.

A kaszinó bónuszok lehetővé teszi a még élvezetesebb kaszinóélményt és nagyobb esélyt biztosítanak a nyeremények megszerzésére. Csatlakozz és már akár azonnal kihasználhatod a Vulkan Vegas bónusz ajánlatait!

Gyakran ismételt kérdések

Mik a bónusz lehívásának kifizetési szabályai? +

Minden olyan nyereményt, mely ingyenes pörgetésből származik 30-szor tétként kell feltenni, míg a pénzbeli bónuszok tétkezelési előírása 40-szeres.

Mekkora a bónusszal megjátszható maximális tét összege? +

A bónusz pénzösszeggel maximálisan megtehető tét 5 Euró pörgetésenként.

Hogyan veszíthetem el a bónuszt? +

Amennyiben a bónusz jóváírását követő 5 napon belül nem teljesülnek a bónusz feltételei, a bónusz automatikusan elveszik.

A kaszinó bónuszok minden játékrészlegre érvényesek? +

Majdnem. Sajnos az Élő Kaszinó Játékokhoz a bónusz nem használható fel.

100% AKÁR 300 000 + 125 FREE SPINS

Játssz most